2013 |2012 |2011 |2010 |2009 |2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

Tasting 1.12. Pasilassa
Whiskyseuran seuraava tastingtilaisuus pidetään Itä-Pasilassa Ammattiliitto Suoran kokoustiloissa perjantaina 1. pnä joulukuuta klo 17.30-. Paikan tarkempi osoite on Ratamestarinkatu 12. Kartta/ saapumisohjeet lähetetään ilmoittautuneille lähempänä ko ajankohtaa.

Tarjolla on tällä kertaa hieman harvinaisempia herkkuja. Maisteltavana mm Japanilainen 17-vuotias (Suntory), Intialainen Single Malt (Mc Dowells), Baijerilainen Single Malt (Slyrs) sekä myös vähän oudompia tuttavuuksia Higlandilta.

- - - - - - - - - - - - - - - -

Twa Corbies maistelee Usvassa 25.11.
SMWS:n Tampereen Klubi yllyttää taas mallaswhiskyistä innostuneita lasirivien ääreen! Lauantaina 25.11. klo 16 tapaamme olutravintola Usvassa (Otavalankatu 3) hyvän seuran ja jalon juoman merkeissä.

Maisteltavina ovat Eilan Gillanin pullottamat single caskit Clynelish vuodelta 1990 ja Mortlach vuodelta 1994. Näille oivan vastapainon tarjoavat Gordon & McPhailin single caskit Scapa 1993 ja Ardbeg 1996. Yhden tynnyrin ihmeiden oheen eksotiikkaa tarjoaa Islayn suunnalta inspiraationsa hakeva Nikka Pure Malt White. Whiskyt esittelee Suomen Mallaswhiskyseuran presidentti Antti Tuurala.

Tastingin hinta on 20 euroa. Tila on mukava, mutta rajallinen, joten osallistujia mahtuu mukaan 20. Nopealla ilmoittautumisella varmistat osallistumisesi. Sitovat ilmoittautumiset Janne Suomiselle 22.11. mennessä osoitteella aceofmalts@hotmail.com tai tekstiviestillä numeroon 050-530 1823.

Whiskyjen osuus Usvan valikoimasta on pieni, mutta belgioluita riittää ihmeteltäväksi. Hiukopalaa on tarjolla sangen kohtuulliseen hintaan. Sisustukseltaan Usva on Tampereen olutravintoloista miellyttävimpiä ja näyttävimpiä. http://www.huviopas.net/tampere/a_usva_1.php

Whiskyseuran jäsentapaaminen pidetään 9.11. torstaina klo 18- Puotilan Pikkulinnussa. Pikkulinnun osoite on Klaavuntie 11 ja Puotilan metroasemalta on ravintolaan matkaa noin 100 metriä. Lisätietoa Pikkulinnusta löydät osoitteesta www.pikkulintu.fi

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Punavuoren Ahven 18.10. klo 17.30
Seuran seuraava tastingtilaisuus pidetään kalaravintola Punavuoren Ahvenessa keskiviikkona 18. pnä lokakuuta klo 17.30 alkaen. Maisteltavana 5 erinomaista ja harvinaista herkkua!

Nikka Yoichi Single Cask 1989
Glenmorangie Côte d'Or (Burgundy Wood)
Springbank Marsala Wood
Old Potrero Straight Rye
Ben Nevis 26 y.o.

Tastingin hinta on 26 euroa. Mukaan mahtuu 20 ensin ilmoittautunutta.
Ahvenesta löydät lisää tietoa osoitteesta: www.delifox.fi

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Tasting Tampereella 30.9.
SMWS:n Tampereen Klubi Twa Corbies kokoontuu jälleen tovereineen maistelemaan mainioita mallaswhiskyjä. Tilaisuuteen ovat tervetulleita myös Mallaswhiskyseuran ulkopuoliset whiskyn ystävät, eli samanhenkisiä tuttavia saa yllyttää mukaan.

Paikkana on vanha tuttu Olutravintola Kahdet Kasvot (Kauppakatu 14), ja sen tunnelmallinen ja maisteluun sopivasti savuton kellari. Aloittelemme klo 17 ja aikaa on syytä varata vähintään pari tuntia. Yleensä kivaa on ollut huomattavasti pidempää.

Maistelusession hinta on 15 euroa ja se sisältää viisi mallaswhiskyä. Mitään whiskyfilatelisteja koukuttavaa harvinaisuutta ei ole tarjolla, mutta huonoa whiskyä en vieläkään uskalla luvata. Twa Corbiesin edustaja esittelee whiskyt nopeasti ja tehokkaasti, eli ideana on taas keskittyä nauttimaan jaloista juomista hyvässä seurassa. Pieniä ylimääräisiä yllätyksiä ei kuitenkaan kannata säikähtää...

Tapahtumapaikan tarkemman sijainnin voi tarpeen vaatiessa selvittää vaikka osoitteesta: www.naamat.fi>>

- - - - - - - - - - - - - - - - -

Perinteinen Whiskyseuran Tallinnan matka lähestyy. Matkan ajankohta on tänä vuonna 16.-17. syyskuuta ja aikataulu seuraava:

Menomatka: lauantai 16.09.06 Helsinki-Tallinna klo: 09.00, Meloodia Länsiterminaalista
saapuminen 16.09.06 klo: 12:15

Majoitus: 16.09.2006 - 17.09.2006 Tallink Hotel

Paluumatka: sunnuntai 17.09.06 Tallinna-Helsinki klo: 13:30, Galaxy Tallinnan D-terminaalista
saapuminen 17.09.06 klo: 16:45

Matkan hinta, joka kattaa matkat Tallinkilla, yöpymisen Tallink Hotellissa sekä illallisen Soti Clubilla on 138 euroa, jos majoitus on kahden hengen huoneessa ja 187 euroa jos majoitus yhden hengen huoneessa. Tarkempi aikataulu ja ohjelma perillä rakentuu pikku hiljaa. Matkalle voidaan ottaa 24 ensin ilmoittautunutta eli kannattaa toimia ripeästi!

- - - - - - - - - - - -

8. kesäkuuta, ravintola Pikkulintu
Kesäkausi on mukava aloittaa hyvässä seurassa herkullisten viskien kera. Siksi kannattaakin suunnata 8. kesäkuuta Helsingin Puotilaan ravintola Pikkulintuun, jossa tarjolla on mukava viiden viskin tasting hintaan 25 euroa. Pikkulintuhan sijaitseen Puotilan ostoskeskuksessa osoitteessa Klaavuntie 11. Tilaisuus alkaa kello 18:00.

Maisteltavana ovat tällä kertaa seuraavat herkut:

* Glenkinchie Distillers Edition
* Glengoyne 17 y.o
* Springbank 12 y.o 175th
* Caol Ila Portwood Finished (G&M)
* Bowmore Dusk

Mukaan mahtuu rajallinen määrä kiinostuneita ilmoittautumisjärjestyksessä. Lisätietoa Pikkulinnusta löytyy osoitteesta www.pikkulintu.fi

- - - - - - - - - - - - - -

Lahen Klubi Peatreek
kokoontuu vapaamuotoiseen maistelu- ja keskustelutilaisuuteen Teerenpelissä, lauantaina 27.5. klo 18:00. Virallista ohjelmaa ei ole, vaan keskitymme omaehtoisempaan maisteluun ja keskusteluun. Kaikki seuralaiset ja whiskyistä kiinnostuneet ovat enemmän kuin tervetulleita joukkoon vähemmän tuimaan. Joukossa hilpeys tiivistyy!

- - - - - - - - - - - - - - -

Tampereella tapahtuu 13.5
Kyseessä on neljän whiskyn tasting ja whiskyllä maustettu kalaruoka. Lysti alkaa klo 17 ja tullee kustantamaan 25-30 euroa per nokka, mukaan mahtuu 20 nopeinta.

Paikkanahan on ravintola Praha osoitteessa Itsenäisyydenkatu 11. Tilaisuus on kaikille avoin.
Twa Corbies toivottaa tervetulleeksi!

- - - - - - - - - - - - - - - - -

Tasting Old Anchorissa
Olut-/ whiskyravintola Old Anchor järjestää tastingtilaisuuden perjantaina 24. 03. klo 18.00.
Tasting tapahtuu kabinetissa ja ruokailu tastingin jälkeen salin puolella.

Tastingwhiskyt:

1. Glenfiddich vintage 1991.
2. Balvenie 14 yo,rommiviimeistely.
3. Laphroaig 10 cask strength.
4. Talisker Distillers Edition 1991.
5. Laphroaig 30 yo.

Tastingin jälkeen tarjolla oluessa haudutettua hirvi-juurespataa. Tastingin + ruokailun hinta on yhtensä 44 euroa. Paikkoja kabinetissa on 16 hengelle ja olemalla nopea varmistat paikkasi rööperissä.

Lisätietoa ravintolasta löytyy osoitteesta: www.delifox.fi

- - - - - - - - -- - - - -

Tasting Tampereella 11.3.
Suomen Mallaswhiskyseuran Tampereen Klubi Twa Corbies kokoontuu tovereineen nauttimaan herkullisia mallasviskejä lauantaina 11.3. klo 17. Paikkana on Tempo Terrace (Hämeenkatu 15) Hämeensillan kupeessa. Saman katon alle sijoittuvat Palm Café (belgioluita!), Havanna Bar & Grill (rommia ja syömää) ja Campari Club, jonne varsinainen tasting sijoittuu. Ravintolakompleksista löytyy siis varmasti hoitopaikka myös viskiä vihaavalle puolisollekin!

Erikoisempaa ohjelmaa ei ole, eli tarkoitus on jälleen kerran nauttia jalosta juomasta hyvässä, asiantuntevassa ja uteliaassa seurassa. Alustavasti teemana ovat kylmäsuodattamattomat tietyn tynnyrin single maltit. Maisteltavat viskit esittelee Twa Corbiesin edustaja. Maistelusession hinta on 15 euroa.

- - - - - - - - - - - - - - -

Vuosikokous 2006
Suomen Mallaswhiskyseuran vuosikokous pidetään Helsingin Yrittäjänaiset ry:n juhla-/ kokoushuoneistossa lauantaina 18. pnä maaliskuuta kello 16.00, kahvitarjoilu kello 15.30 alkaen. Kokouspaikka sijaitsee Helsingin Rööperissä osoitteessa Uudenmaankatu 23 A 2.
Yhdistyksen sääntöjen 12 §:n mukaiset asiat:

* tilinpäätöksen vahvistaminen
* liittymis- ja jäsenmaksun suuruus
* toimintasuunnitelma, talousarvio
* presidentin, pääsihteerin, hallituksen jäsenten/ varajäsenten sekä tilintarkastajan / varatilintarkastajien valinta jne.

Lisäksi käsittelyssä on yhdistyksen sääntöjen 4 ja 10 §:n muuttaminen. Sääntöjen 4. pykälään esitetään lisättäväksi kappale "Kunniajäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö, joka on huomattavalla tavalla edistänyt yhdistyksen toimintaa ja sen tarkoituksen toteuttamista" Sääntäjen 10 pykälän 3 kappale esitetään muutettavaksi muotoon "Yhdistyksen kokouksessa jokaisella läsnäolevalla varsinaisella ja kunniajäsenellä on yksi ääni.

Lisäksi ohjelmassa luonnollisesti tasting, johon on taas valittu erinomaisia whiskyjä. Myös muuta ohjelmaa ! Tervetuloa!

Helsingissä 22. pnä helmikuuta 2006
Whiskyseuran hallitus

Hukassa? Katso sivukarttaa Linkit English Svenska Eesti Keel