Vuosi 2004 on Suomen Mallaswhiskyseuran kuudes täysi toimintavuosi. Tavoitteena on kokemusten myötä kehittää seuran toimintamuotoja edelleen.

Tavoitteena on kasvattaa seuran jäsenmäärää hallitusti. Lähtökohtana on saada seuraan sellaisia jäseniä, jotka ovat todella kiinnostuneita whiskykulttuurista. Jäsenmäärän kasvattaminen ei sinällään ole mikään itsetarkoitus. Kannattajajäsenien seuraan saamiseen panostetaan edellisvuotta enemmän.

Seura järjestää vuoden 2004 aikana 4-6 kaikille jäsenille (osa myös ulkopuolisille) avointa koulutus- / tastingtilaisuutta. Tilaisuuksia voidaan järjestää yhteistyössä muiden alan toimijoiden kanssa. Tilaisuuksiin hankitaan mahdollisuuksien mukaan alustajiksi myös seuran ulkopuolisia whiskyasiantuntijoita.

Tiedotuksessa hyödynnetään teknisiä välineitä (sähköposti, kotisivut) mahdollisimman paljon. Niille, joille ei ole em. välineitä käytettävissä toimitetaan kaikki oleellinen materiaali postitse.

Yhteistyösuhteita kehitetään Suomessa toimiviin vastaaviin seuroihin. Yhteistyömuotoja Olutseurojen kanssa selvitetään. Lisäksi ylläpidetään kontakteja ravintoloihin, maahantuojiin ja muihin asiaan kytkeytyviin tahoihin.

Yhteistyösuhteiden luomista keskeisiin muissa maissa toimiviin vastaaviin seuroihin jatketaan.

Vuoden aikana tehdään perinteinen matka Tallinnaan. Halukkuutta muunlaisiin opintomatkoihin selvitetään jäsenkyselyllä.

Talousarvio perustuu arviolle, että seurassa on vuoden 2004 lopussa noin 110 jäsentä. Liittymismaksu on 40 euroa ja vuotuinen jäsenmaksu 22 euroa (sisältää Juomanlaskija-lehden vuosikerran).