Raahen Mallaswhiskyklubi (M-WC Raahe) - SMWS ry.

Raahen Mallaswhiskyklubi perustettiin 24.4.2012 pidetyssä perustavassa kokouksessa. Klubi on vapaamuotoinen Suomen Mallaswhiskyseuran paikallisklubi. Paikallisklubin tarkoituksena on järjestää vuosittain 1-2 tasting-tilaisuutta. Klubi ei peri omaa jäsenmaksuaan ja se soveltaa SMWS:n sääntöjä. Klubin yhteyshenkilönä toimii Olli Nylander.

Raahen klubin sivut löytyvät osoitteesta: r-viski.yhdistysavain.fi.

Ensimmäisen tastingin satoa

Raahen Mallaswhiskyklubin Ensimmäinen tasting onnistui mukavasti. 3" kuppilassa oli kaikkiaan 11 maistajaa ja "maaotteluun" osallistui Makcmyra 1st Edition, Hakushu 12yo, Jack Daniel's Single Barrel Tennessee Whiskey ja Ardbeg Galileo.

Hakushu ja Galileo jakoivat voiton: Hakushulle tuli kaksi ykkössijaa ja kolme kakkosta. Galileo sai kolme ykkössijaa, kakkosen ja kolmosen. Jack Danielsin Tennesseeläinen henki ei purrut tässä ryhmässä vaan se sai tasaisesti viimeisiä ja yhden vielä senkin taaksen jääneen sijan.

Mackmyra onnistui saamaan yhden kakkosen ja kolme kolmosta ja myös Mackmyralle siunautui yksi viides sija (neljän joukossa!!). Japani ja Islay tuntuvat siis maistuvan Raahessa.

Seuraavaa maistelua kaavailtiin tammikuulle 2013, kun talven juhlat on juhlittu eikä hiihtolomakaan vielä paina päälle. Toiveissa on että mahdollisten maistettavien valikoimaa voidaan hieman laajentaa ohi Alkon - sinänsä runsaan - valikoiman. Keskusteltiin myös mahdollisesta vierailusta Ouluun St Michaeliin. Mielenkiinnolla odotetaan myös, tuleeko SMWS:ltä tänne saakka ylettyviä aktiviteetteja.


 

Hukassa? Katso sivukarttaa Linkit English Svenska Eesti Keel